Bemutatkozik a Trimble MX50

Legyen szó akár autópálya-felügyeletről, földfelszíni közművekről vagy önkormányzatok által kiírt feladatokról, a Trimble MX50 kínálja a leghatékonyabb terepi adatgyűjtési módszert. A könnyű kialakítású mérőrendszer nem igényel speciális szakértelmet, hordozóra telepítése és vezérlése egyszerű.
Az MX50 MMS-szel előállított 3D-pontfelhők és valódi színes panorámaképek minden szükséges információt tartalmaznak egy vizsgálandó objektumról, ahhoz hogy annak pontos helyét és -méreteit, állapotát és egyéb jellemzőit hatékonyan és részleteibe menően kiértékelhesse, osztályozhassa és megrendelői felé, az Ő igényeiknek megfelelően szolgáltathassa.

TRIMBLE MX50

Legfontosabb jellemzők

  • Praktikus Mobil Térképező Rendszer, mely egyesíti és információvá alakítja a LiDAR technológiából és a nagy felbontású szferikus fényképezésekből előálló adatokat
  • A legújabb és legmodernebb Trimble LiDAR technológiát integrálja a már bizonyított és megbízható mobil platformba
  • Nagy pontosságú pontfelhő előállítás olyan speciális alkalmazásokhoz, mint az útburkolat vizsgálata, pályakarbantartás vagy eszközmenedzsment
  • Könnyű kialakítás, egyszerű telepítés és intuitív, böngésző alapú vezérlés
  • A Trimble által biztosított és garantált teljes körű “field-to-finish” megoldás, az adatgyűjtéstől a kiértékelésen át, a végtermék szolgáltatásáig.

Tekintse meg rövid videónkat:

 

További információk: Dömötör Attila I Tel: + 36 70 433 8413 I E-mail: domotor.attila@allterra-hungary.com

 

 

 

error: Content is protected !!