Rendszerintegrátoroknak

Trimble DA2/Catalyst – Valódi megoldás profi rendszerintegrátoroknak!

Ismerje meg azt a GPS/GNSS alapú precíz pozícionálás által kínált szakmai megoldást, amit csak a Trimble DA2/Catalyst mérőrendszerünk biztosít az Ön számára!

Egyszerű, változatos kialakítású, pontosságú és megfizethető térinformatikai téradatgyűjtési technológia az iparág megalkotójától és piacvezetőjétől.

Egyszerű!

Kapcsolódjon Bluetooth-on keresztül a profi Trimble DA2 vevőantennához, majd használja saját, kedvenc terepi alkalmazásainak valamelyikét… vagy válasszon Trimble szoftver portfóliónkból egyet!

iOS, Windows, vagy Android operációs rendszerű eszközzel vezérelné mérőrendszerét? Ez szintén csak Öntől függ, hiszen ez a mérőrendszere bármelyikre készen áll!

 

Változatos!

Használja kézi adatgyűjtőként, vagy rögzítheti az antennát hátizsákra, hátikeretbe, vagy éppen klasszikus 2 m-es  antennarúdra! Kapcsoljon hozzá pl. lézeres távmérőt külpont méréshez, így téve az elérhetetlen részleteket is megmérhetővé!

 

Pontos, mégis megfizethető!

A Trimble talán legmegbízhatóbb név a piacon, ha műholdas helymeghatározásról van szó. Nem csoda hát, ha a DA2/Catalyst mérőrendszer GPS/GLO/GAL/BDS/NavIC és QZSS műholdrendszerek jelvételére is képes.

Ön dönt, hogy milyen pontosságú pozícionálásra szeretné használni műszerét.
60 cm? 30 cm? 10 cm…vagy éppen geodéziai pontosságú nagyságrendű 1-3 cm?

A műholdas korrekciószolgáltatás előfizetési szintjeinek hála a DA2/Catalyst esetén ez is kiválóan paraméterezhető, mindig az elvégzendő feladat függvényében!

Elmondható, hogy megoldásunkat minimális hardver beszerzési,- ugyanakkor feladat,- illetve pontosság igény szerinti skálázhatóság jellemzi. Ennek következtében Ön mindig csak annyit költ, amennyit a futó projektjei megkövetelnek.

Pontossági szintek:

  • Catalyst60: 60 cm
  • Catalyst30: 30 cm
  • Catalyst10: 10 cm
  • Catalsyt1: 1 cm

 

Hogyan működik a DA2/Catalyst megoldás a mindennapi gyakorlatban?

  • Válassza ki azt az elvárt pontossági szintet, amire projektjében szüksége van!
  • Csatlakozzon kábel nélküli kapcsolattal a DA2 vevőhöz!
  • Nyissa meg kedvenc téradatgyűjtő szoftverét a kezelő egységen (pl.: ESRI Field Maps, TerraFlex, SiteVision, Penmap, vagy bármely GPS-es alkalmazást iOS-en vagy Android-on)!
  • Kezdje meg a kényelmes és hatékony térinformatikai adatgyűjtést!

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!

error: Content is protected !!