Trinity™ Pro

Bővítse üzleti lehetőségeit Trinity Pro drónnal.
Egy jövőbiztos, megbízható és könnyen használható térképészeti megoldással.

Trinity™ Pro

Az evolúció szellemében

A Trinity Pro drón egy jövőbiztos térképészeti megoldás, egy megbízható, könnyen használható és a biztonság szem előtt tartásával készült drón. Lényege, hogy alkalmazkodni tud a változó követelményekhez evolúciós képességekkel, és fel tudja gyorsítani a döntéshozatalt a levegőből felvett adatok alapján. Ahogy a technológia fejlődik, a Trinity Pro is fejlődni fog.

A Trinity Pro drón integrálja a legújabb Quantum-Skynode robotpilótát a fedélzeti Linux küldetési számítógéppel. E nagyteljesítményű termékek az UAV fedélzetén nagyobb számítási kapacitást és belső tárolást biztosítanak, az összeköttethetőség lehetőségével és AI készenléttel.

Készüljön fel a holnapra

Bővítse portfólióját a Trinity Pro drónnal és irány a jövő

A Trinity platformot 2018-ban lett bevezetve a piacra. Globális léptékben több mint 60.000 repülési órával bizonyította teljesítőképességét, pontosságát és megbízhatóságát. A Trinity Pro a legújabb technológiát testesíti meg, Quantum-Skynode robotpilótájával és Linux küldetésre összpontosító számítógépével. E technológia nagyobb számítási kapacitást és belső tárolást biztosít a légi jármű fedélzetén nagy összeköttethetőséggel egyetemben. Ez lehetővé teszi nem csak a következő generációs kamerák, de a naplózási, szimulációs és AI képességek rendszerbe történő integrálását is. Ezen integrált megoldások meg fogják változtatni azt, ahogyan interakcióba fog lépni adataival azáltal, hogy lecsökkentik mind a feldolgozási lépések számát mind az irodai időt, továbbá gyors és pontos válaszokat biztosítanak.

Készenáll az AI-ra

A Quantum-Skynode robotpilóta lehetővé teszi az olyan új képességek integrálását, mint például az állatok megszámlálása AI által támogatott módon.

 

#1

Küldetés végrehajtása egyszerűen

A Trinity Pro drón könnyen használható és versenyelőnyt jelentő biztonsági funkciókat testesít meg.

QBase 3D küldetés vezérlő szoftverünkkel kombinált Trinity Pro egy teljes körű integrált rendszer.
A kezelő nyugodt lehet, mivel nincs miért aggódnia a Trinity Pro terepen történő működése közben. A Quantum-Skynode repülés vezérlő csomag a legújabb biztonsági funkciókkal rendelkezik, mely révén biztosítja azt, hogy az UAV a lehető legbiztonságosabb módon repüljön, beleértve az automatikus öndiagnosztikát, a terep tudatosságot, a szél szimulálását és az AI alapú „hazatérést”.
A potenciális beazonosított kockázatokat a rendszer jelenti a küldetés tervezése közben, csökkentve egy hátrányos esemény repülés közben történő bekövetkeztének kockázatát.
A QBase 3D iparág-specifikus szoftver összeköttetései leegyszerűsítik az utófeldolgozási munkát. A felhasználó alkalmazás-specifikus jelentéseket és elemzéseket tud létrehozni anélkül, hogy időt kellene töltenie új és bonyolult folyamatok létrehozásával.

A rendszer önellenőrző képessége

Az alapos repülés előtti ellenőrzéseknek és az automatikus szervo kalibrálásnak köszönhetően a felhasználó megbízhat a rendszerben és nincs nagyon miért aggódnia.

 

#2

A küldetések tervezése egyszerűen

Állítson be 300 „útvonal pontot, élvezze az automatikus szél szimuláció és a fejlett terep követés előnyét.

 

#3

Könnyen hordozható

Egy hátizsákot is opcióként felajánlunk a Trinity Pro szállításához és tárolásához.

 

#4

Aknázza ki az új lehetőségeket

E sokoldalú térképészeti eszköz teljesítmény paraméterei lehetővé teszik a növekedést és megnyitják az új üzleti lehetőségeket.

Azon képességének köszönet, hogy képes teljesíteni a legnagyobb kihívást jelentő környezeti feltételek mellett, a Trinity Pro küldetésenként több adatot gyűjt be, mint szinte a piacon kapható bármelyik más hasonló drón. A Trinity Pro drónba az iparágban az egyszerű „plug and play” érzékelők legszélesebb köre van integrálva.

A Quantum Systems állandóan arra törekszik, hogy bővítse szoftver megoldásait. Szoftver csomagunk szabadalmaztatott jellege lehetővé teszi azt, hogy bővítsük a drón képességeit és üzemeltetési és munkafolyamat funkcióit.

#5

Drón alapú LiDAR technológia

A Quantum Systems 2021-ben vezette be a Qube 240 LiDAR érzékelőt, mely érzékelő átalakította az iparágat azáltal, hogy különböző műveletekhez kínált fel alkalmazásokat. Mindössze 935 gramm súlyának köszönhetően a Qube 240 felmérés szintű eredményeket biztosít és könnyen felszerelhető a Trinity Pro-ra.

#6

Qube 240 LiDAR

Tereptudatosság

A LiDAR lefele néz a biztonságos leszállás érdekében, elkerüli a földet és beépített leszállás jelzéssel is rendelkezik.

 

#7

4800 m

Felszállási magasság

IP 54

Eső

12.9 m/s

Széltűrés

A/B küldetések

A különböző helyszíneken történő felszállás és leszállás „hosszú folyosós” térképkészítést tesz lehetővé.

 

#5

Műszaki adatok

Maximális felszállási súly

5,75 kg

12,68 font

Hasznos teher maximális súlya

1 kg

2,20 font

Szárnytáv

2,394 m

7,85 láb

Szállító táska mérete, Hosszúság x Szélesség x Mélység

1002 x 830 x 270 mm

39,4 x 32,7 x 10,6 ”

Maximális repülési idő[1]

90 perc

90 perc

Lineáris lefedettség

100 km

62 mérföld

Terület lefedettség[2]

700 ha

1.730 angol hold

Maximális felszállási tengerszint feletti magasság [MSL felett][3]

4800 m

15.748 láb

Maximális repülési magasság

5500 m

18.045 láb

Optimális utazó sebesség

17 m/s

33 kn

 

[1] Export szabályozás tárgyát képezi. Alapértelmezés szerint 59 percre van korlátozva.

[2] Sony RX1 RII, 120 méteres repülési tengerszint feletti magasság és 1,5 cm GSD.

[3] Lebegési szél tűrés 5 m/s-re van korlátozva.

Széltűrés

Lebegési fázis (felszállás /leszállás)[1]11 m/s21,4 kn
Folyamatos (utazó sebesség)[2]14 m/s27,2 kn
Széllökések esetén (utazó sebesség)[2]18 m/s35 kn

 

[1] 8 m/s vagy 15.6 kn Qube 240 vagy Oblique D2M rendszer.

[2] Export szabályozás tárgyát képezi. Alapértelmezés szerint korlátozva van 12,8 m/s-ra, illetver 25 kn-re.

Behatolás elleni védelem besorolás

IP54

IP54

Üzemi hőmérséklet tartomány

(-12) – (+50 °C)

(10,4) – (122 °F)

Távadó frekvenciája

2,4 GHz

2,4 GHz

Távadó kimenő teljesítmény

100 – 1.000 mW

100 – 1.000 mW

Utasítási és vezérlési tartomány

5 – 7,5 km

3,1 – 4,7 mérföld

Maximálizálja eredményét

A Trinity™ Pro drón egy nagy üzemidővel rendelkező rendszer, amely könnyű karbantartásáról és javításáról híres

A Quantum Systems a Trinity platformmal bizonyított, nyilvántartott 60.000+ repülési idővel rendelkezik. A Trinity Pro ennek eredményeképpen alkalmazza az összes biztonsági és megbízhatósági fejlesztést és még ennél is egy lépéssel tovább megy.

A Quantum-Skynode programmal, a Trinity Pro drón az összes fedélzeti rendszer bővített rendszer monitorozását hajtja végre a tökéletes működés és a karbantartás előrejelzése céljából. Az új Quantum Systems Megrendelői Portál útmutatást biztonsít az új felhasználók számára az összes folyamatot és műveletet illetően, tájékoztató online anyagokon és tanfolyamokon keresztül.

Világszínvonalú támogatásunk, szolgáltatásunk és képző csapatunk készenlétben áll és kész segítséget nyújtani, amennyiben további segítségre van szükség.

Világszínvonalú támogatás

Az új Quantum Systems Megrendelői Portál készen áll, hogy útmutatást biztosítson az új felhasználók számára az összes folyamatot és műveletet illetően tájékoztató online anyagokon és tanfolyamokon keresztül.

 

#8

Tanúsított és megfelel a jogszabályoknak

A Trinity Pro megfelel a legfrissebb drón és biztonsági jogszabályoknak, biztosítva azt, hogy a legtöbbet tudja kihozni belőle, és hogy a jogszabályok miatti késedelmek és korlátozások kisebb mértékűek legyenek.

A Quantum Systems csatlakozott a Green UAS programhoz és jelenleg folyik a Trinity Pro megfelelőségi tesztje a Green UAS keretrendszer szabványok kielégítése szempontjából az USA-ban. 

Mit mondanak Megrendelőink

 

“Trinity drónunkat 2020 októbere óta használjuk és már több mint 1.000 repülést hajtottunk végre közel 1.000 repülési órával. A készülék robusztus, könnyen használható és könnyen karban lehet tartani. Hangsúlyozni érdemes a nyelvünket beszélő, helyi megrendelői szerviz által biztosított gyors reakcióidőt és támogatást is.”

A „PT. Musi Hutan Persada” egy, a Marubeni Csoporthoz tartozó erdészeti vállalat, mely vállalat Muara Enim Palembangban, Dél-Szumátrán található. A vállalat 350.000 hektár eukaliptusz fát menedzsel, mely fákat naponta monnitorozni kell. A nagy terület monitorozása és feltérképezése a Quantum Systems Trinity F90+ UAV-jának támogatásával történik.

Asta Jaya úr

Távérzékelési Részleg vezetője, PT. Musi Hutan Persada

TRINITY PRO Kamera és szkenner opciók

A legjobb szenzorok közül választhat

A legjobb eszközök elérhetőek a kiváló minőségű felmérési feladatokhoz.

A legmagasabb képminőség

Egészem 42 MP képminőség elérhető az általunk ajánlott eszközökkel. A portfóliót a Micasense multispektrális kamerái egészítik ki, beleértve az Altum kamerát mely hőérzékelővel is rendelkezik

Dupla hasznos teher

A nagy teherbírásnak köszönhetően elérhető a nagy felbontású RGB kamera és a többspektrális kamera kombinációja. Ez teljesen új lehetőségeket eredményez, amelyek időt és pénzt takarítanak meg.

F90 Payload Double Side
Szenzorok és alkalmazási területek
Felhasználási lehetőségSony UMCSony RX1 RIISony UMC + TX ThermalMicaSense RedEdge-MXSony UMC + RedEdge-MXMicaSense RedEdge-MX DualMicaSense AltumLiDAR Qube 240
Térképészet
Bányászat
Ellenőrzés
Monitorozás
Mezőgazdaság

Ipari alkalmazás

= Opcionális választás
= Tökéletes választás

A legjobb kamerák hasznos teher opciókként

A MicaSense RedEdge-MX Blue Érzékelő

A rendelkezésére álló, MicaSense által biztosított teljesítmény, egy új tengerkék sávnak, egy új zöld sávnak és a spektrum piros-végi régiójából három új sávnak köszönhető. Öt új sáv, amely lehetővé teszi a műhold és a drón adatok közvetlen összehasonlítását.

 • A rendszer a 10 sáv által rögzített adatokat szinkronizálja pixel szinten összehangolt képek alkotása céljából
 • Rendelkezésre állnak szabványos 12 bites TIFF fájl kimenetek beágyazott metaadatokkal a nyers adatok teljes körű elérése érdekében
 • Rendelkezésre állnak a DLS (Combined Downwelling Light Sensor) érzékelők adatai és a GPS adatok a karcsúsított integráció céljából, pontos környezeti fény kalibrációval együtt. Csak egyetlen DLS-re van szükség (mely egység már integrálva van a Trinity Pro drón törzsébe)
 • Sugárzásmérő, kalibrált spektrumú képek a pontos, megismételhető mérések érdekében.
 • Globális zár mind a 10 lencsén, a torzítás mentes eredmények érdekében
1200x800 DoubleMX
Premier-Partner-2020-Badge

“Míg összes érzékelőnk ismételhető jeleket biztosít optimalizált GSD-vel, a Duális Kamera Rendszer által rögzített további spektrum információk kifejezetten alkalmassá teszik e rendszert Mesterséges intelligencia/Gép (AI/Machine) szintű tanulásra. A Trinity Pro drónba integrált kombinált megoldás rendkívüli eszközöket biztosít a nagy területek növényzet lombkorona elemzésével és besorolásával kapcsolatos feladatokhoz.”

Justin McAllister

A CTO MicaSense társalapítója

Kameraintegrálás jól – könnyen cserélhető és hozzáférhető

R

Nincs hason landolás

A durva földre szállást mindig kerülni kell. Feltétlenül függőleges felszállásra és földre szállásra építünk (VTOL) annak érdekében, hogy garantálva legyen a problémamentes landolás és ezen keresztül a hosszú szolgálati élettartam. A futómű továbbá támogatja az alkatrészek biztonságát további rugalmasság biztosításán keresztül.

R

Könnyű hasznos tehercsere

A hasznos terheket könnyen, másodpercek alatt ki lehet cserélni. Ehhez nincs szükség szerszámokhoz, az érzékelők pedig magas szinten integrálva vannak a rendszerbe a pilóták küldetés tervezésének támogatása érdekében.

R

Könnyen hozzáférhet adataihoz

A hozzáférés a rögzített adatokhoz komplikáció-mentes, köszönet a külső kártyanyílásoknak. Amennyiben komplexebb megoldásokra van szükség, hasznos teher rekeszünk elegendő helyet biztosít ezen megoldások számára is.

R

A hasznos teher rezgéscsillapítása

Az összes kamera védett a repülés közben fellépő rezgésektől a legkiválóbb képminőség garantálása érdekében.

Könnyű tervezés mindössze néhány kattintással

QBase 3D  

Intuitív küldetés tervezés

qbase_3d_visual
qbase3d_blue_logo

Küldetés vezérlő rendszer

Minden-az-egyben tervező, monitorozó és exportáló szoftver


A Quantum Tron és a Trinity drónok számára a légi felmérő küldetés előtervezése legegyszerűbben a QBase3D programmal lehetséges.


A QBase3D program automatikusan létrehozza a leghatékonyabb légi útvonalakat azt követően, hogy néhány kattintással meghatározzák a repülési területet és a küldetés paramétereit. E lépések lehetővé teszik, hogy időveszteség nélkül felkészüljön és lebonyolítsa a repülést nagyteljesítményű és könnyen használható szoftverünk segítségével.

Teljesen ellenőrzése alatt tudja tartani a fotogrammetriai légi felmérő küldetést és garantáltan teljes körűen le tudja fedni az adott területet.

A QBase3D program valós időben biztosítja a Tron vagy Trinity drónjától származó információkat. A rendszer rendelkezik egy olyan műszerfallal, amely folyamatosan frissíti a magassági, attitűd, sebesség, irány és akkumulátor egészség adatokat annak érdekében, hogy minden pillanatban diagnosztizálni tudja Quantum-System drónjának állapotát.

QBase3D programunk egy olyan kétszintű biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja küldetésének sikerét. Az első küldetés ellenőrzés be van építve a QBase programba, és e funkció ellenőrzi a végrehajtás lehetőségét, miközben megtervezi küldetését.

Amint továbbítja a küldetést a drónnak, a beépített automata pilóta rendszer végrehajt egy biztonsági ellenőrzést, hogy küldetésének repülési feladatát sikeresen végre lehessen hajtani a rendelkezésre álló olyan drón erőforrásokkal, mint például az akkumulátor kapacitása, a hőmérséklet, illetve az érzékelő állapota.

Q-Base-01

A Quantum-System drónjai a QBase3D programmal kombinálva segíti a felmérőket, farmereket, tudósokat, kőbányában dolgozókat, építőmérnököket és a geológusokat abban, hogy saját alkalmazásukra tudjanak összpontosítani, és egyszerűen csak repüljenek!

Töltse le a QBase 3D program próba változatát.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

3D TERÜLET TERVEZÉS

A 3D-s terület tervezési funkció segítségével automatikusan létre lehet hozni repülési terveket lejtős és hegyes területek esetében. A program nagyfelbontású digitális magassági adatokat használ (például SRTM adatokat), hogy ütközésmentes és optimalizált repülési pályákat hozzon létre az optimális adatminőségű eredmény érdekében.

FOLYOSÓ TERVEZÉS

A folyosó tervezési funkció optimalizált repülési terveket hoz létre az olyan infrastruktúrák feltérképezéséhez, mint például az utak, a vasutak és az áramvezetékek. Optimalizálja a repülési szakaszokat a terep tengerszint feletti magasságának, valamint a kamera jellemzőinek megfelelően.

ÉLŐ LÉGI FORGALOM

Az egyéb légi járművek ADS-B adatai megjeleníthetők a QBase programban a drón kezelője helyzet tudatosságának megőrzése érdekében. Továbbá a QBase program kockázat és ütközés felmérést is végrehajt, és a kezelőnek támogatást biztosít az ütközések megelőzése érdekében. E funkciók lehetővé teszik a biztonságos BVLOS repülőutakat és küldetéseket ellenőrzés alatt tartott légterekben.

A küldetés részletes tervezésének megkezdése előtt meg kell határozni az alábbi paramétereket:

Egy intuitív felhasználói interfész segítségével ki lehet választani az adott drónt, valamint az alkalmazandó hasznos terhet. A kapcsolat idővesztesége és a légi jármű sebessége is egyedileg beállítható.

rotation

Állítsa össze repülőútjának tervét egy vagy több küldetési elemből. Az alkalmazástól függően különböző alapelemekből lehet válogatni:

 

 • Terület
  A Terület Elem megfelelő a területek feletti repüléshez (mezők, külszíni bányászat, erdészet, …). A QBase program létrehozza repülési tervét egy poligon meghatározásával.
 • Folyosó (például vasútvonalak, utak, …)
  Amennyiben az Ön célja az, hogy légi felvételeket készítsen egy vasútvonalról, illetve közútról, akkor meg kell adnia azt egy egyszerű vonallal és meg kell szereznie a repülési tervet.
 • Útvonal pontok [Waypoints]
  Manuálisan állítsa be az útvonal pontokat és készítsen egy rugalmas repülési tervet. (Magas szintű üzemmód)

Annak érdekében, hogy pontosan át tudja látni a pillanatnyi küldetést és annak előrehaladását, a QBase program felkínálja azt a lehetőséget is, hogy élőben kövesse a drónt.

Az összes vonatkozó paraméter (az akkumulátor állapota, a repülési idő, a tengerszint feletti magasság, a hasznos teher rögzített képeinek száma stb.) megjelenik a kijelzőn és a rendszer egy átfogó összképet biztosít.

Ez odáig terjed, hogy az ADS-B adatokat fogadja ez az üzemmód, majd fokozatosan láthatóvá is válnak. Különösen a forgalmas légterek esetében e funkció többlet biztonságot jelent.

A programban rendelkezésre áll egy oktatási funkció is, hogy egy új irányító gyorsan és biztonságosan megismerhesse a Qbase programot és annak funkcióit.

Könnyen követhető lépéseken keresztül e funkció végig vezeti a felhasználót az alapvető tervezési lépéseken és ily módon lehetővé teszi a szükséges alaptudás elsajátítását.

A magasabb szintű funkciók használatához ennek ellenére azt javasoljuk, hogy vegyék igénybe a viszonteladóink által biztosított további képzéseket.

tutorial_qbase
error: Content is protected !!