DJI Flighthub

DJI Flighthub

DJI Flighthub

Kiemelkedő jellemzők:

A legfejlettebb megoldás drón műveleteinek menedzseléséhez.

Kategória:

Leírás

Kiemelkedő jellemzők:

A legfejlettebb megoldás drón műveleteinek menedzseléséhez.

flight HUB

A legfejlettebb megoldás drón műveleteinek menedzseléséhez

Menedzselje drón műveleteit

Élő műveletek

Bővítse a projekt koordinálását a távoli drón műveletekről érkező valós idejű információkkal.

Repülési adatok

Javítsa a műveletek menedzselését és gondoskodjon a rendeleteknek történő megfelelőségről könnyen kezelhető repülési napló vezetéssel.

Flották és pilóták

Fokozza a csapat hatékonyságot és kommunikációt oly módon, hogy csapatait és nyilvántartásait projektek szerint szervezi.

Küldetés tervezés

Menedzselje hatékonyabban a csapatain belüli műveleti feladatokat könnyen használható küldetés tervező eszközök segítségével.

 

Az élő műveletek menedzselése

Térkép nézet

Érje el gyorsan drónja műveleteit távoli drón műveleteinek telemetriai adataival együtt egyetlen térképen.

Élő nézet

Bővítse munkafolyamatát a helyszíni pilótáknak és az irodai csapatoknak a maximum négy drónból álló élő adatfolyammal történő összekötésével.

 

Repülési adatok kezelése

Repülési naplók és statisztikák

Biztosítsa a megfelelőséget, ismerje meg a berendezés használatát, tekintse meg a repülési statisztikákat, és játssza vissza a küldetéseket a részletes repülési naplókkal.

Repülési média könyvtár

Takarítson meg időt és javítsa a munkafolyamat hatékonyságát közvetlenül DJI pilóta mobil alkalmazásából a FlightHub-ba irányuló problémamentes videóval és képadat átvitellel.

 

Flotta és pilóta menedzselés

Készülék menedzselése

Tegyen szert a légi jármű és az akkumulátor állapotára vonatkozó összképre annak érdekében, hogy nyomon tudja követni minden egyes drón teljesítményét, ezáltal biztosítva flottájának optimális működését az összes művelet vonatkozásában.

Csapat menedzselés

Javítsa a kommunikációt és az üzemeltetési hatékonyságot csapatainak projektek, régiók, ügyfelek és bármely más azonosító szerinti szegmentálásával.

Firmware menedzselés

Menedzselje hatásosan a Firmware-t flottájának problémamentes működésének biztosítása érdekében, és hogy meg tudja előzni a késéseket kritikus küldetései esetében.

 

Küldetés tervezés

Waypoint

Tervezze meg hatásosan és tárolja el küldetéseit a FlightHub-on a küldetés tervező eszközökkel, melynek segítségével ki tudja jelölni a repülő waypontjait, meg tudja határozni a waypontokon végrehajtandó lépéseket stb. A felhasználók, amennyiben integrálják a DJI Pilot eszközt a DJI FlightHub eszközzel, akkor feltölthetik a küldetéseket a DJI Pilot mobil alkalmazásba, illetve lehívhatják azokat onnan és gyorsan végrehajthatják a küldetéseket a helyszínen.

Feltérképezés

A FlightHub automatikusan létrehozza a repülési útvonalakat azt követően, hogy a felhasználó beállította a kívánt repülési zónát és a repülési paramétereket. A légi jármű küldetése során ezt az útvonalat fogja követni. Az ezen repülések során rögzített képadatokat be lehet táplálni a 2D-s rekonstrukciós szoftverbe 2D-s térképek létrehozása érdekében, miközben a küldetést le lehet menteni újbóli felhasználás céljából.

 

A FlightHub telepítésének két módja

Biztonságos Felhő Hozzáférés1

A FlightHub eltárolja repülési napóit egy stabil, US-alapú AWS szerveren előre felmért olyan üzemeltetési szabványokkal, amelyek megfelelnek SOC2 szabványoknak.

Magán Felhő Hozzáférés2

Használja fel létező szervezeti erőforrásait oly módon, hogy magánhálózatán belül menedzseli összes kereskedelmi drón műveletét.

 

Könnyen integrálható saját DJI drón flottájával

DJI Pilot

A FlightHub -bal teljesen kompatibilis DJI Pilot egy robusztus mobil alkalmazás, amely konkrétan a vállalati felhasználók számára készült, hogy DJI drónjaik teljesítményét felszabadítsa.

DJI Pilot PE (Private Edition – magán kiadás)

A DJI Pilot PE a DJI Pilot repülés vezérlő alkalmazás testreszabott változata, amely kizárólag egy magán felhő szerveren levő FlightHub-bal együtt kerül telepítésre.

A DJI FlightHub kompatibilis a következő drón platformokkal a DJI Pilot és a DJI Pilot PE mobil alkalmazásokon keresztül: Matrice 200 széria V2, Matrice 200 széria, Matrice 600 széria, Inspire 2, Mavic Pro, Mavic 2 Enterprise, Mavic 2 Enterprise Dual, Phantom 4 Pro (kivéve a Phantom 4 Pro+ platformot), Phantom 4, Phantom 4 Advanced (kivéve a Phantom 4 Advanced+ platformot), Phantom 4 RTK (SDK távirányítóval).

Hogyan működik a FlightHub

A mobil készülékén levő a DJI Pilot vagy a Pilot PE alkalmazás elküldi a drónok naplóit a FlightHub felhő platformjának.

 

FlightHub tervek3

FunkciókAlapFejlettVállalatiKormányzati
Drónok maximális száma51010+10+
Csapat menedzselés
Automatikus repülési napló szinkronizálás
Valós idejű telemetriai információk
Valós idejű élő nézet
FlightHub WebSDK
Készülék menedzselése
Firmver menedzselés
Repülési média könyvtár
Küldetés tervezés
Magán felhő elérése
Tanúsítvány kezelés felszabadítása
Feladat kezelés

 

1. FlightHub elérés csak Alap és Fejlett szintű tervekkel lehetséges.
2. Szervezetének magánfelhőjével a Flighthub elérés csak Vállalati tervvel lehetséges.
3. Az alábbi funkciók csak egy magán felhő szerveren állnak rendelkezésre: FlightHub WebSDK, eszköz karbantartás, firmver kezelés, repülési média könyvtár, küldetés tervezés.

Drón műveleteinek kezelését szolgáló legjobb megoldás.

error: Content is protected !!