DJI GS pro

DJI GS pro

DJI GS pro

Kiemelkedő jellemzők:

Bővítse drónjának műveleteit a DJI Ground Station Pro (DJI GS Pro), egy iPad alkalmazás segítségével. Vezényeljen le automatizált repülési küldetéseket, kezelje a felhőn a repülési adatokat, és valósítson meg együttműködést több projekt esetében drón programjának hatásos működtetése érdekében.

Kategória:

Leírás

Kiemelkedő jellemzők:

Bővítse drónjának műveleteit a DJI Ground Station Pro (DJI GS Pro), egy iPad alkalmazás segítségével. Vezényeljen le automatizált repülési küldetéseket, kezelje a felhőn a repülési adatokat, és valósítson meg együttműködést több projekt esetében drón programjának hatásos működtetése érdekében.

DJI GS pro

Egyszerűsített küldetés kritikus repülés.
Bővítse drónjának műveleteit a DJI Ground Station Pro (DJI GS Pro), egy iPad alkalmazás segítségével. Vezényeljen le automatizált repülési küldetéseket, kezelje a felhőn a repülési adatokat, és valósítson meg együttműködést több projekt esetében drón programjának hatásos működtetése érdekében.

Repülési adatok kezelése

Készítsen biztonságos módon háttérmentést a repülési adatokról, biztosítsa a küldetések magasabb szintű megbízhatóságát és pontosságát.
Tekintse meg a repülési küldetések, a repülő járművek, a tagok és a repülési naplók történeti információit a munkafolyamatok optimalizálása érdekében.

A repülés küldetési adatokat láthatja a projekt csapat minden egyes tagja, ami megkönnyíti az adatok megosztását.
A tagok megtekinthetik a többi csapattag által végrehajtott szerkesztéseket, illetve duplikálhatják a repülés paraméter beállításait új küldetések számára.

 

Flotta és pilóta menedzselés

A pilóták és a drónok menedzselése csapatok létrehozásával, a küldetések koordinálásának fokozása.
Osszon ki különböző felhatalmazásokkal rendelkező szerepköröket a kommunikáció javítása érdekében.
Kövesse nyomon a légi járművek állapotát proaktív vásárlási és karbantartási döntések meghozatala érdekében.

 

ÜgynökÜgyintézőTag
Az összes projekt áttekintéseCsak a …-ban levő projekteket
Az összes repülési napló megtekintéseCsak azokat a repülési naplókat, amelyeket ők hoztak létre
Az összes tag megtekintése
Tagok hozzáadása/törlése
A tag engedélyeinek módosítása
Szoftver licenc vásárlása és megújítása

 

PROJEKTMENEDZSMENT

Fokozza drón műveleteinek hatékonyságát oly módon, hogy nyomon követi az egyes projekteket és karcsúsítja a projekt menedzselési folyamatát. A projekt állapot elérése garantált projektenként annak érdekében, hogy csak a kritikus adatok álljanak az érintett tagok rendelkezésére.

Projekt menedzserÜzemeltető
A személyes repülési küldetések menedzselése
A többi tag repülési küldetéseinek megtekintése
A többi tag küldetési beállításainak lemásolása
A projektek archiválása és archívumból történ előhívása
A projekt tagok menedzselése
A múltbeli küldetési tevékenységek megtekintése
Egy konkrét küldetés repülési paramétereinek beállítása alapértelmezett paraméterekként.

 

3D-s térkép terület

A GS Pro automatikusan létrehoz hatékony repülési útvonalakat azt követően, hogy a felhasználó beállítja azok igényelt repülési zónáit és kamera paramétereit. A légi jármű ezt követően küldetése során végig ezt az útvonalat fogja követni. Az ezen repülések során rögzített képadatokat be lehet vinni a 3D-s rekonstrukciós szoftverbe a 3D-s térképek létrehozása érdekében, és magát a küldetést is le lehet menteni ismételt felhasználás céljából.

Rajzoljon egy testreszabott poligon repülési zónát a képernyőn, vagy pedig repüljön a zóna körül annak érdekében, hogy a légi jármű GPS koordinátáinak segítségével kijelölje a zóna határait.

 • Sebesség
  10,5 m/s
 • Tengerszint feletti magasság
  50,0M
 • Felbontás
  2,2CM/PX

Állítsa be a paramétereket, beleértve a kép átfedési arányt, a tengerszint feletti magasságot, a felvételi szöget – a fő repülési útvonallal párhuzamosan, illetve függőlegesen – az útvonal irányszögét (course angle) és a tartományt (margin). Rögzítse a képeket egyenlő időközönként, egyenlő távolságokon, illetve lebegjen egy waypoint felett felvétel közben.

Belső üzemmód, Szkennelő üzemmód
Két repülési útvonal üzemmód áll rendelkezésre: Belső Üzemmód, melynek esetében a légijármű egy, a kiválasztott területen belül automatikusan létrehozott útvonalat követ, és a Szkennelési Üzemmód, mely üzemmód a kijelölt terület lefedéséhez szükséges leggyorsabb útvonalat biztosítja.

 • Elülső átfedési arány
  90%
 • Oldalsó átfedési arány
  60%
 • Útvonal irányszög (Course Angle)
  90 °
 • Tartomány (Margin)
  0,0M

A jobb 3D-s rekonstrukció érdekében az alapértelmezett fénykép átfedést a rendszer optimalizálja a támogatott kamerák egy körére vonatkozóan. E paraméter függetlenül is beállítható.
 

3D Map POI IN-APP VÁSÁRLÁSA

Hozzon létre részletes térképeket magas szerkezetekről a 3D Map POI program segítségével. Egyszerűen csak válassza ki a tárgyat és állítson be egy távolságot a tárgy és a légijármű között. Ezt követően a DJI GS Pro meg fogja adni a szükséges paramétereket, beleértve a sebességet és a szerkezet körbejárásához szükséges időt. A felvett képeket exportálni lehet a 3D-s rekonstrukciós szoftverbe a teljes épület pontos 3D-s modelljeinek létrehozása céljából.
 

A KML/SHP Fájlok IMPORTÁLÁSA IN-APP VÁSÁRLÁS

Fokozza konstrukciós leképezésének hatékonyságát a KML/SHP fájlok GS Pro-ba történő importálásával. Azokat a KML/SHP fájlokat, amelyek tartalmazzák a fontos földrajzi fájlokat vezeték nélkül be lehet importálni a GS Pro-ba egy PC-n vagy egy Mac-on keresztül, illetve egy iPadon belülről. A földrajzi adatok sikeres importálását követően a felhasználók a Térkép Panelben a földrajzi listában történő balra húzás hatására a GS Pro automatikusan létre fog hozni egy repülési küldetést a földrajzi mezőnek megfelelően, segítve a felhasználókat a pontos és könnyű térképkészítés lebonyolításában. A GS Pro-val történő térképkészítés meg rugalmasabban végrehajtható a waypointok beállításával. Amennyiben a GS Pro nem hoz létre egy olyan alakzatot, amely hasonló a célépülethez, illetve egy olyan repülési útvonalat állít be, amely nem képes jó eredményt produkálni, akkor a felhasználók még manuálisan mindig beállíthatják az waypointokat oly módon, hogy odébb hozzák azokat, illetve újakat adnak az útvonalhoz igényeinek kielégítése céljából.
 

PhotoMap IN-APP VÁSÁRLÁS

Az újonnan hozzáadott Photomap funkció segítségével a felhasználók hatékonyan létre tudnak hozni légi fényképeken alapuló térképeket. A kiválasztott területen a felhasználók által végrehajtott légi fényképezési küldetés után és a fényképeknek a GS Pro-ba történő importálását követően a szoftver automatikusan létrehozza a terület kompozit fényképét, amelyet a felhasználók szükség szerint kiigazíthatnak.
 

„Tap and Go” (koppintás és haladás), waypointok alapján történő repülés

Állítson be egy waypoint repülési útvonalat, határozza meg a waypoint-nál végrehajtandó lépéseket, majd indítsa el a repülést egy koppintással.

Maximum 99 waypoint áll rendelkezésre, az egyes repülések igényeinek függvényében.

 • Tengerszint feletti magasság
  50,0M
 • Légi jármű iránya
  0 °
 • Légijármű forgási iránya
  Óramutató járásának irányában/Óramutató járásának irányával ellentétesen
 • Gimbal Pitch szög
  0 °

A tengerszint feletti magasság, a sebesség, a gimbal pitch és a légijármű forgása (az óramutató járásának, illetve azzal ellentétes irányban történő forgatása) meghatározható minden egyes waypoint-nál.
Légi jármű forgása Gimbal Pitch Felvétel elindítása
Felvétel leállítása Fénykép rögzítése Lebegés
Minden egyes waypoint-nál maximum 15 egymást követő lépés hajtható végre, beleértve a légijármű forgatását, gimbal pitcht, a felvétel elindítását/leállítását, fénykép rögzítést és lebegést.

 • Visszatérés az otthon pont tengerszint feletti magasságra
  50,0M
 • Lebegés
 • Föld

Beállítható, hogy a légijármű, repülési küldetésének befejezése után „Haza” térjen, Lebegjen, illetve Leszálljon.
 

Virtuális kerítés

A virtuális kerítés meghatároz egy konkrét repülési területet és hasznos olyan szituációk esetében, amikor egy adott helyszín egyes területein tilos repülni, illetve amennyiben egy repülést csak egy adott területen belül kell végrehajtani, például manuálisan permeteznek szét rovarölő szert, illetve amikor rovarölő szer permetező repülést hajtanak végre. Hasznos pilóta képzési szituációkban is. Amikor a légijármű megközelíti a virtuális kerítést, akkor fékezni fog és lebegni kezd annak biztosítása érdekében, hogy a repülési területen belül maradjon.

A Virtuális Kerítés tartományának beállítása

A Virtuális Kerítés mérete és alakja teljes mértékben testre szabható. A Virtuális Kerítést létre lehet hozni a repülést megelőzően, illetve körbe lehet repülni a zónát a határok kijelölése érdekében, felhasználva a légijármű GPS koordinátáit.

Sebesség és tengerszint feletti magasság

 • Maximális sebesség
  10,5M/S
 • Maximális tengerszint feletti magasság
  50,0M

A repülőgépnek a Virtuális Kerítésen belüli történő repülésére vonatkozó maximális sebességének és tengerszint feletti magasságának beállítása.
 

Ipari alkalmazások

A DJI GS Pro egy nagyteljesítményű, kényelmesen és könnyen használható eszköz. Csupán néhány koppintás szükséges egy iPad-on bonyolult repülési útvonalak létrehozásához, és segítségével fokozható a kritikus küldetések pontossága és megbízhatósága. A DJI GS Pro egy olyan nélkülözhetetlen eszköz, melynek segítségével drasztikusan fokozni lehet a hatékonyságot az iparágak széles körében.

 • Architektúra
 • Precíziós mezőgazdaság
 • Elektromos ellenőrzések
 • Légi leképezés
 • Biztonság vezérlés
 • Kutatás és mentés

 
Ground Station Pro (Földi Állomás Pro)

 • Phantom széria
 • MATRICE SZÉRIA
 • A3 / A3 Pro
 • N3
 • Inspire széria
 • Zenmuse széria

 

KOMPATIBILIS TERMÉKEK

A DJI GS Pro kompatibilis az alábbi DJI légi platformokkal és repülési vezérlőegységekkel:
Mavic 2 Enterprise, Mavic 2 Pro, Mavic 2Zoom, Mavic Pro, Phantom 3 Standard/Advanced/Professional/4K, Phantom4, Phantom4 Pro, Phantom 4 Pro V2/Advanced, Phantom 4 RTK, Matrice 200 V2, Matrice 210 V2, Matrice 210 RTK V2, Matrice 210, Matrice 300 RTK, Matrice 100, Matrice 600/Pro, Matrice 200, Inspire 1/Inspire 2, A3, N3

Kompatibilis kamerák:

Mavic 2 Enterprise, Mavic 2 Pro, Mavic 2 Zoom, Mavic Pro, Phantom 3 Standard/4K/Advanced/Professional, Phantom 4/Pro, és Zenmuse X3, X5, X5R, X4S,X5S, Z3, Z30, XT, XT2 és Mavic 2 Enterprise Dual.

 

error: Content is protected !!