DJI Terra

DJI Terra

DJI Terra

Kiemelkedő jellemzők:

Legyen a világ az Ön digitális eszköze!

Rögzítse, elemezze és jelenítse meg környezetét a DJI Terra szoftverrel – amely egy könnyen használható térképkészítő szoftver, amelyet abból a célból fejlesztettük ki, hogy segítsük az iparág szakembereinek abban, hogy a valós világ látványait digitális eszközökké alakítsák át.

Kategória:

Leírás

Kiemelkedő jellemzők:

Legyen a világ az Ön digitális eszköze!

Rögzítse, elemezze és jelenítse meg környezetét a DJI Terra szoftverrel – amely egy könnyen használható térképkészítő szoftver, amelyet abból a célból fejlesztettük ki, hogy segítsük az iparág szakembereinek abban, hogy a valós világ látványait digitális eszközökké alakítsák át.

 

Digitalizálja az Önt körülvevő világot

Felépítés

Pontosan gyűjtse össze, mérje meg és elemezze az adatokat az összes projektre vonatkozóan

Infrastruktúra

Könnyen végrehajtható az összetett eszközök és szerkezetek részletes ellenőrzése

Energia

Biztonságosan ellenőrizhetők a függőleges eszközök és szerkezetek, speciális áramvezetékekre vonatkozó optimalizált megoldásokkal

Közbiztonság

Tegye lehetővé a gyors megfordulást a helyszíni kritikus információk begyűjtése céljából

Mezőgazdaság

Mélységében értse meg területét abból a célból, hogy több hozamra tehessen szert

Filmfelvétel

Optimalizálja az előmegjelenítést a tervezési munkafolyamatoknak – csapata egészében történő – javítása érdekében

 

Küldetés típusa

Watpoint alapú küldetés tervezés

Hatékony repülési útvonalak létrehozása előre meghatározott waypointok és olyan beállítható paraméterek segítségével, mint például a tengerszint feletti magasság, sebesség, gimbal pitch szög, légi jármű iránya stb. A nagyobb figyelmet igénylő bonyolultabb és szigorúbb időbeosztású küldetések esetében használja a 3D Flight Visualization programot a létező 3D-s modellek létező feladatainak megtervezéséhez és szimulálásához.

Terület alapú küldetés tervezés

Néhány képernyő koppintással automatizálhatja a bonyolult küldetéseket, és problémamentesen rögzítheti a képeket, melyek alapján különböző térképek és modellek állíthatók elő további elemzés és a döntéshozatal elősegítése céljából.

Rézsutas (oblique) küldetés tervezés

Amikor a pontosság alapvető és a részletek létfontosságúak kritikus műveletei szempontjából, akkor az Oblique lehetővé teszi, hogy részletes 3D modell adathalmazokat rögzítsen oly módon, hogy a kamera szögét döntött szögbe állítja be, melynek segítségével az eszközről egy sokkal jobb képet kapható.

Folyosó alapú küldetés tervezés

Hozzon létre automatizált repülési küldetéseket utak és vasutak körül, oly módon, hogy csak egy vonalat húz a térképen. Állítsa be a küldetés paramétereit, ha meg szeretné változtatni a feltérképezendő terület méretét, e funkció segítségével rugalmasan választhat a nagy felbontású 2D-s térképek és a 3D-s modellek, illetve a gyors áttekintő nézetek létrehozása között.

 

Problémamentes munkafolyamatok, pontos eredmények

Páratlan hatékonyság és felhasználói élmény

Könnyen lehet importálni képeket miközben erőfeszítés nélkül navigálja a drónt az intuitív felépítésű interfész segítségével.

Tömegesen lehet feldolgozni maximum 400 képet/1 GB RAM *, ezáltal minimalizálva a várakozási időt a terepen végzett munka és a digitális megjelenítés között.

*A 400 kép/1 GB RAM feldolgozási kapacitás a Phantom 4 RTK segítségével felvett képek mérete alapján végrehajtott becslés eredménye. Ez egyenértékű 8 gigapixel adat/1 GB RAM feldolgozásával.

Teljesítse és teljesítse túl projektje szabványait.

Hozzon létre nagyon részletes 2D-s orto-mozaikokat és 3D-s modelleket fokozott abszolút pontossággal oly módon, hogy beállítja a Földi Ellenőrző Pontokat (Ground Control Points (GCPs)) és ellenőrzési pontokat annak érdekében, hogy könnyen végre tudja hajtani a méréseket és az ellenőrzéseket.

Tekintse át küldetésének minőségére vonatkozó jelentését annak biztosítása érdekében, hogy az eredmények megfeleljenek a pontosságra vonatkozó szabványainak.

Kompatibilitás és rugalmasság

Konvertálja térképei és modelljei koordinátáit 8500+ fő koordináta rendszerekre oly módon, hogy egyszerűen csak kiválasztja az igényeinek megfelelő outputot.

Építse be a POS adatokat, a GCP pontokat, illetve mindkettőt annak érdekében, hogy létrehozzon nagyobb pontosságú földrajzi referenciákkal rendelkező térképeket és modelleket közvetlenül a projekt által megkövetelt cél koordináta rendszerben.

 

Térképkészítés

2D térképek

Valós idejű leképezés

Gyorsan hozza létre valós időben a kiválasztott terület 2D-s orto-mozaikos képét. Ez nem csak, hogy ideális a távoli területeken végrehajtandó részletes repülési útvonalak létrehozása céljából, de egyben hasznos az olyan idő szempontjából érzékeny küldetések esetében is, amelyek gyors, helyszínen meghozandó döntéseket igényelnek.

2D-s rekonstrukció

Hozzon létre nagy felbontású orto-mozaikokat, amelyek lehetővé teszik, hogy részletes és pontos mérési eredményeket kapjon összes kritikus projektje esetében.

2D-s többspektrumos rekonstrukció

Dolgozzon fel többspektrumos képeket vegetációs indexekkel ellátott térképek létrehozása céljából, beleértve a NDVI-t és a NDRE-t. Hozzon létre céltérképeket a különböző sebességű alkalmazásokhoz a DJI Agras drónjai segítségével, hogy fokozza a terméshozamokat, miközben csökkenti a költségeket.

*Támogatott légijárművek: P4 Multispectral
Többspektrumos sávok támogatása:
Kék (B): 450 nm ± 16 nm, zöld (G): 560 nm ± 16 nm, piros (R): 650 nm ± 16 nm,
piros széle (red edge (RE)): 730 nm ± 16 nm, közel infravörös (near-infrared (NIR)): 840 nm ± 26 nm
Támogatott vegetációs indexek: NDVI, GNDVI, NDRE, LCI, OSAVI.

 

3D-s modellek

Valós idejű 3D Pontos Felhő2

Amikor a hatékonyság kulcsfontosságú, akkor gyorsan meg lehet jeleníteni a leképezett terület pontos 3D felhőjét. Hozzon döntéseket az előzetes modell alapján és azonnal ellenőrizze le a modellt pontosság szempontjából, illetve tervezzen meg 3D-s helyszíni repüléseket.

2. E funkció csak akkor áll rendelkezésre, amikor a Phantom 4 RTK (távirányító), a Phantom 4 Pro + V2.0 vagy a Phantom 4 Pro V2.0 egységeket használja.

3D-s rekonstrukció

Tegyen szert környezete éles és valós megjelenítéseire különböző ipari alkalmazásokon keresztül, legyen az baleset rekonstrukció, vékony áramvezetékek és komplex függőleges szerkezetek átépítése, jelentős építési projektek menedzselése stb. A CUDA-alapú rekonstrukciós algoritmusok nagy mennyiségű adatot tudnak feldolgozni gyorsan kiváló minőségű eredmények előállítása céljából.

 

Adatelemzés

2D-s és 3D-s mérések

Szerezze be a kulcsfontosságú méreteket változatos területekre vonatkozóan könnyen használható elemző eszközök segítségével, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző mérési adatokat szerezzen be lineáris, területi és térfogati mérések alapján.

Koordináták

Távolság

Terület

Térfogat

Annotáció

Szerkessze a létező modellek mérésekre vonatkozó címkéit, mely címkéket fel lehet használni a jelentések készítéséhez és a kommunikáció javításához a folyamatban levő projektek alatt mindvégig.

Fénykép ellenőrzés

Alaposan ellenőrizze a modell minden egyes fényképét, hogy rá tudjon mutatni és ki tudja emelni a valós világ minden egyes kritikus elemét.

 

Problémamentes kapcsolat DJI drón flottájával

A DJI Terra kompatibilis az alábbi Phantom 4 szériába tartozó drónokkal:

Phantom 4 RTK (Távirányító)
Phantom 4 Pro V2.0
Phantom 4 Pro + V2.0
Phantom 4 Pro
Phantom 4 Advanced és Phantom 4
 

A térképkészítő megoldások következő generációjának előfutára

Aknázza ki az AI által vezérelt térképkészítő megoldások erejét, mely megoldásokat abból a célból terveztek, hogy ipari projektjeit magasabb szintre emeljék. Függetlenül attól, hogy tárgy besorolásról, helyszín ellenőrzésről vagy másról van szó, hozzáfoghat a feladat specifikus térképkészítő megoldások kidolgozásához a küldetések problémamentes végrehajtása érdekében.

1 Adatgyűjtés
Határozza meg a küldetés célját, készítse el a kívánt repülési tervet, és koppintson néhány gombra, hogy automatikusan begyűjtse a kritikus adatokat a szükséges eredmények eléréséhez.

2 Adatfeldolgozás
Használja fel a finomított kép felismerési technológiát 2D-s és 3D-s adatok létrehozásához, melynek eredményeképpen eszközeiről, környezeteiről stb. reálisabb megjelenítéseket állíthat elő.

3 Adatalkalmazás
Alkalmazzon olyan eszközöket és gép tanító módszereket, amelyeket különböző iparágakban fel lehet használni, mint például a fák, objektumok és egyéb szituációk beazonosítását szolgáló besoroló algoritmusok.

4 Végrehajtás
Tegye meg a szükséges lépést és élvezze a gépvezérlésnek köszönhető még hatékonyabb folyamatokat – függetlenül attól, hogy automatizált növénypermetezésről, munka helyszínek monitorozásáról, anyagok szállításáról stb. van szó.
 

Terra Licenc Tervek

 

Funkció/VerzióAdvanced (Magasabb szintű változat)ProElektromos áram
Valós idejű 2D-s leképezés
Mezőgazdasági alkalmazás
KML fájl importálás
2D-s rekonstrukció (terep)
2D-s rekonstrukció (város)
2D-s többspektrumos rekonstrukció
Output koordináta rendszer
3D-s rekonstrukció
3D-s küldetés tervezés
GCP-k
Elektromos árammal kapcsolatos alkalmazás
  • Küldetés tervezés
  • Adatszerzés
  • Terület feltérképezés
  • Adatelemzés
    • Legyen a világ az Ön digitális eszköze

       

error: Content is protected !!