Mavic 2 Enterprise Széria

Mavic 2 Enterprise Széria

Mavic 2 Enterprise Széria

Kiemelkedő jellemzők:

 • Zoom kamera
 • Kettős kamerarendszer
 • OcuSync 2.0
 • Modulárisan fejleszthető kiegészítők
 • DJI AirSense

A terepen dolgozó szakemberek új generációjának tervezett Mavic 2 Enterprise egy olyan légi eszköz, mely minden várakozáson felül kielégíti célcsoportja jelen,- és jövőbeli igényeit és megfelel bármilyen kihívásnak.

Kategória:

Leírás

Kiemelkedő jellemzők:

 • Zoom kamera
 • Kettős kamerarendszer
 • OcuSync 2.0
 • Modulárisan fejleszthető kiegészítők
 • DJI AirSense

 

A terepen dolgozó szakemberek új generációjának tervezett Mavic 2 Enterprise egy olyan légi eszköz, mely minden várakozáson felül kielégíti célcsoportja jelen,- és jövőbeli igényeit és megfelel bármilyen kihívásnak.

MAVIC 2 ENTERPRISE DUAL
 
Képalkotás a látható & termikus tartományban

 • Beépített radiometrikus FLIR® hőmérséklet érzékelő
 • Állítható paraméterek kibocsátó és fényvisszaverő felületekhez
 • Több megjelenítési mód: FLIR MSX ™, infravörös & látható tartomány
MAVIC 2 ENTERPRISE
 
Erőteljes nagyítási képesség

 • 12 MP 1 / 2,3 ”CMOS érzékelő
 • Dinamikus zoom: 2x optikai 3x digitális zoom
 • Elemzés utáni meta-adatok: GPS időbélyeg

 

VEZESSEN KORLÁTOK NÉLKÜL! LÉPJEN TÚL A HATÁRAIN!

Fejlessze tovább a repüléssel kapcsolatos lehetőségeit egy kibővített 1-es porttal! A MAVIC 2 ezzel a megoldással további eszközök csatlakoztatását támogatja és egyszer-s-mint a legjobb teljesítményt biztosítja, még a legkritikusabb feladatok elvégzésben is.

MSE Spotlight

Az erős, kettős reflektor rossz látási,- és fényviszonyok között is kellő világítást biztosít a földi személyzetnek, pl. kutatási,- mentési, vagy inspekciós feladatokban.

M2E Speaker

Sürgősségi, pl. kutatási,- mentési helyzetekben biztosít támogatási, irányítási kommunikációt a földi személyzet felé.

MSE Bacon

A repülés biztonsága kiemelt prioritású – ezt támogatja a kiegészítő.

 

AZ ÖN REPÜLÉS BIZTONSÁGA, A MI KIEMELT PRIORITÁSUNK!

A DJI a felszállástól a repülésen át a leszállásig átfogóan fejlesztette, finomította a drón és a környezete közötti interakciók módját. Így még biztonságosabbá és eredményesebbé tette a MAVIC 2 Enterprise-szal való repülést.

AZ ÖN REPÜLŐGÉPE ÉS ADATAI, TELJESEN AZ ÖN IRÁNYÍTÁSA ALATT!

Egyszerűen védje le eszközét és annak minden funkcióját saját jelszóval! A bejelentkezés ezen intuitív módja biztonságossá teszi a drónhoz, valamint annak fedélzeti adattárolójához való hozzáférést, így akadályozva meg érzékeny adatainak illetéktelen elérését.

MINDIG TUDJA, MI FOLYIK AZ ÉGBOLTON!

Kerülje el a légi baleseteket a DJI AirSense segítségével, amely a légtér biztonságát növeli azzal, hogy azonnali, valós idejű pozíció riasztásokat küld a közeli pilóta nélküli légi járművekről!

REPÜLJÖN BIZTONSÁGOSABBAN, MINT VALAHA!

A továbbfejlesztett FlightAutonomy „mindenirányú” akadályérzékelést biztosít, egy olyan, – a repülőgép oldalain elhelyezett – fejlett érzékelő rendszerrel, amely 8 nagy felbontású,- és 2 infravörös érzékelőből áll. Az eredmény?
Egy olyan átfogó érzékelő készlet, amely meghatározza a repülőgép és egyéb objektumok közötti viszonylagos sebességet és távolságot, így minden eddiginél nagyobb stabilitással repülhet, vagy függeszkedhet nyitott, illetve akár zárt, összetett környezetben is.

ÉRZÉKELJE ÉS KERÜLJE KI KÖNNYEDÉN!

Az Advanced Pilot Assistance System lehetővé teszi a drón számára, hogy mozgás közben intuitív módon észlelje a környező objektumokat, így könnyedén kerülheti ki az akadályokat vagy repülhet el azok felett, akár szűk helyeken is.

FINOMÍTOTT KÉPALKOTÁS TAKTIKAI ÉS GYAKORLATI HASZNÁLATRA

A DJI a képalkotó rendszerét két fontos cél szem előtt tartásával fejlesztette. Egyrészt a pilóták profi támogatása kis hatótávolságú küldetésekben. Másrészt a kiváló minőségű, részletes téradatok legmegbízhatóbb gyűjtése és tárolása.

 

AZ ADATOK ÉRTELMEZÉSE ÉS FELDOLGOZÁSA

Vizualizálja valós időben a terepi adatokat! Kísérje figyelemmel a teljes küldetést, mérje fel az objektumokat a helyszínen és hozzon megalapozottabb döntéseket a biztonságos és hatékony megoldások érdekében!

FLIR MSX: Kombinálja a látható és a termikus képeket valós időben!

SpotMeter: Monitorozzon és mérjen hőmérsékletet!

Area Measurement: Felügyelje egyes területek hőmérséklet méréseit!/

 

DOLGOZZON TISZTA ÉS JAVÍTOTT KÉPALKOTÁSSAL!

Rögzített adatainak jó átláthatósága érdekében az Isotherm pontos hőmérsékletmérést biztosít az egyes objektumokra. A „Testre szabás” funkcióval előre meghatározott Isotherm beállításokat hozhat létre, az egyes műveletekben felmerülő operatív igényeknek megfelelően.

 

NAGYÍTÁS – KICSINYÍTÉS

Maradjon közel az akcióhoz – de távol a veszélyes helyzetektől! A Mavic 2 Enterprise egy 2x optikai – 3x digitális zoom képességű kamerával van felszerelve, amely lehetővé teszi közelítő műveletek elvégzését is anélkül, hogy a gép veszélybe kerülne.

 • 2x Optikai Zoom
 • 3x Digitális Zoom
 • 4K Videó rögzítés 30 FPS-sel
 • 1/2.3” 12 Mpx CMOS szenzor

 

ADATOK, AMELYEKBEN MEGBÍZHAT

Az iOS vagy Android eszközhöz hasonlóan a GPS időbélyegzője is rögzíti a képek készítésének időpontját és dátumát, így az adatokat felhasználhatja olyan ipari szintű alkalmazásokban is, ahol a pontosság és az idő szinkronizálása elengedhetetlen.

 

BÁRHOVÁ MEGY, AZ ERŐ MINDIG ÖNNEL VAN!

A MAVIC 2 Enterprise elég aprócska eszköz ahhoz, hogy Ön bárhová magával vihesse. Úgy lett tervezve, hogy bárhol, bármilyen feladatot elvégezhessen vele – valahányszor hívja a kötelesség!

 

ÖSSZECSUKHATÓ, KOMPAKT, HORDOZHATÓ

905 grammjával és összecsukható kialakításával a MAVIC 2 Enterprise akár egy övre akasztott táskában szállítható, bármely munkaterületre, ahol Önnek szüksége van rá.

ÖNFŰTŐ AKKUMULÁTOR A ZORD KÖRÜLMÉNYEK KÖZÉ

Maradjon feltöltődve zord hőmérsékleti körülmények között az intelligens, önfűtő akkumulátorokkal, melyek nulla fok alatti hidegben is lehetővé teszik a munkavégzést!

 

BEÉPÍTETT VEZÉRLŐK AZ ÖN PARANCSÁRA VÁRVA

Repüljön magabiztosan a fejlett kezelőszervek segítségével, melyek kifinomult kialakítása a legmagasabb repülési élményt biztosítják az Ön számára – minden egyes küldetésén!

 

OcuSync 2.0 – Kevesebb interferencia, továbbfejlesztett adatátvitel

Tapasztalja meg az OcuSync 2.0 kínálta repülési teljesítményt, mely támogatja az automatikus kettős frekvenciasáv-váltást!
Ez nem csak megbízhatóbb és stabilabb repülést biztosít, de akár 8 km-ig, 1080p felbontású videó átvitelt is.
 

FOC ESCs & Meghajtás – Repülés kecsesen

Manőverezzen bonyolult környezetben nagy sebességgel az erőteljes meghajtó rendszernek köszönhetően, amely alacsony zajszinttel, ugyanakkor meghosszabbított repülési idővel büszkélkedhet! A MAVIC 2 Enterprise-szal 31 percen át, akár 72 km/h-s maximális sebességgel is repülhet!
 

24 GB fedélzeti memória – Több tárhely a küldetéseinek

A 24 GB-os belső tárhelynek köszönhetően sokkal több adatot tárolhat, így nem kell állandóan kézzel továbbítania a képeket az SD-kártyára.
 

Diszkrét mód – Repülési mód a kényelemért

Azoknál a küldetéseknél, melyeknél nem szükséges a láthatóság, pl. éjszaka, egyszerűen kapcsolja ki az összes LED lámpát, és folytassa küldetését diszkrét módban!
 

KÉTFÉLE MÓD A REPÜLŐGÉP IRÁNYÍTÁSÁRA

A küldetés igényeitől függően választhatja a standard RC, illetve a DJI intelligens vezérlőt. Mindkét kezelőegység egyedi tervezésű és zökkenőmentes repülési élményt kínál az Ön számára.

 

DJI INTELLIGENS VEZÉRLŐ

A DJI Smart Controller nagy fényerejű, 5,5 hüvelykes 1080p-s tű éles kijelzővel rendelkezik, amely jó szemlélhetőséget és élénk színeket biztosít közvetlen napfény esetén is.
Támogatja a külső gyártóktól származó alkalmazások telepítését. A DJI Pilot alkalmazás pedig, előre telepítve van rajta, mely kiváló repülésirányítást kínál a küldetések során.

 • Kétszer olyan fényes, mint a hagyományos intelligens eszközök (1000 cd / m2 fényesség)
 • HDMI port és SD-kártya foglalat
 • Könnyű hordozható kialakítás
 • -20°C – +40°C működési hőmérséklet

STANDARD TÁVVEZÉRLŐ

A standard távirányító akár 135 percnyi munkaidőt kínál egy teljes feltöltéssel. Ergonomikus és összecsukható kialakítású, levehető antennákkal, így kényelmesen szállítható és tárolható. Az új házazás még inkább együttműködik a „mainstream” okos telefonokkal, ami kifejezetten jó kezelési és repülési élményt biztosít.

 

VÁLASSZON MÉG TÖBBET AZ ALKALMAZÁSOK SZÉLES SKÁLÁJÁBÓL!

Kutatás és mentés

– Keresse és találja meg az eltűnt vagy megrekedt személyeke olyan katasztrófa sújtotta helyszíneken, ahol szabad szemmel nehéz felderítés!

Tűz,- és katasztrófavédelem

– Repülje le a tűzeseményt és környezetét! A tűzoltás és életmentés könnyebb, hatékonyabb és mobilisebb MAVIC 2 Enterprise támogatással.

Bűnüldözés

– Előzze meg, kontrollálja a konfliktusokat veszélyhelyzetekben, támogassa a közbiztonság fenntartását és a gyorsreagálású egységek védelmét a levegőből!

Katasztrófa elhárítás

– Kutassa fel a katasztrófákban eltűnt, sérült személyeket, reagáljon taktikailag helyesen a vészhelyzetekre!

Nagyfeszültségű vezetékhálózat ellenőrzés

– Végezze el biztonságosan az inspekciót ezzel is felgyorsítva a rutin ellenőrzési és karbantartási feladatokat a műszaki infrastruktúrán!

Mobiltorony inspekció

– Végezze el biztonságosan a mobil tornyok ellenőrzését, állapot dokumentálás gyorsan és hatékonyan!

Híd inspekció

– Lássa és látassa az átfogó képet komplex szerkezetekről anélkül, hogy túl közel kellene mennie hozzájuk!
 

PROFESSZIONÁLIS REPÜLÉSVEZÉRLÉS ÉS ALKALMAZÁS KOMPATIBILITÁS

DJI Pilot

A DJI Pilot egy robusztus alkalmazás, amelyet kifejezetten nagyvállalati felhasználók számára alkották meg, hogy azok ki tudják hozni a maximumot DJI drónjaikból. A külön a MAVIC 2 Enterprise számára készült DJI Pilot fejlesztés optimalizálja annak repülési képességeit és biztosítja a csúcsteljesítményt.

DJI FlightHub

A DJI FlightHub a drón-műveletek kezelésére szolgáló megoldás, mely támogatja a nagyobb szervezeteket a légi műveleteik hatékony kezelésében. A Mavic 2 Enterprise-szal, a FlightHub-ot közvetlenül integrálhatja a meglévő DJI-drón flottájába, és kihasználhatja annak légi intelligenciáját.

 

Légi jármű

Felszállási súly (Tartozékok nélkül)Zoom kiadás: 905 g
Duális kiadás: 899 g
Maximális felszállási súly1100 g
Méretek (hossz×szélesség×magasság)Összecsukva: 214×91×84 mm
Kinyitva: 322×242×84 mm
Kinyitva+Spotlight (reflektor):322×242×114 mm
Kinyitva+Beacon (irányfény):322×242×101 mm
Kinyitva+Speaker (hangszóró):322×242×140 mm
Átlós hossz354 mm
Maximális emelkedési sebesség5 m/s (S-üzemmód)[1])
4 m/s (P-üzemmód)
4 m/s (S-üzemmód tartozékokkal[1])
4 m/s (P-üzemmód tartozékokkal)
Maximális ereszkedési sebesség3 m/s (S-üzemmód[1])
3 m/s (P-üzemmód)
Maximális sebesség (tengerszint közelében, szél nélkül)72 kph (S-üzemmód,szél nélkül)
50 kph (P-üzemmód,szél nélkül)
Max. szolgáltatási magasság a tengerszint felett6000 m
Maximális repülési idő (szél nélkül)31 perc (Egyenletes 25 km/óra sebességgel)
Maximális lebegési idő (nincs szél)29 perc
27 perc (irányfény bekapcsolva)
28 perc (irányfény kikapcsolva)
22 perc (reflektor bekapcsolva)
26 perc (reflektor kikapcsolva)
25 perc (hangszóró bekapcsolva)
26 min (hangszóró kikapcsolva)
Maximális szél ellenállás29–38 km/óra
Maximális dőlésszög35 ° (S-üzemmód, távirányítóval)
25 ° (P-üzemmód)
Maximális szögsebesség200°/s(S-üzemmód)
100°/s(P-üzemmód)200°/s(S-üzemmód)
100°/s(P-üzemmód)
Üzemi hőmérséklet tartomány(-10 °C) – (40 °C)
GNSSGPS+GLONASS
Lebegési pontossági tartományFüggőleges:
±0.1 m (Vizuális helymeghatározással)
±0.5 m (GPS helymeghatározással)
Vízszintes: ±0,3m (Vizuális helymeghatározással)
±1.5 m (GPS helymeghatározással)
Üzemi frekvencia2,400 – 2,4835 GHz
5,725 – 5,850 GHz
Adóteljesítmény (EIRP)2,400 – 2,4835 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤20 dBm
SRRC:≤20 dBm
MIC:≤20 dBm 5,725-5,850 GHz
FCC:≤26 dBm
CE:≤14 dBm
SRRC:≤26 dBm
Belső tárhely24 GB

M2ED Hőkamera

ÉrzékelőHűtetlen VOx Mikrobolométer
ObjektívekHFOV: 57°
Apertúra: f/1.1
Érzékelő Felbontás160×120
Képpont méret12 μm
Spektrum sáv8-14 μm
Képméret [2]640×480 (4:3);
640×360 (16:9)
Állókép fényképezési üzemmódokEgyetlen felvétel
Felvétel sorozat: 3/5/7 képkocka
Videó felvételi üzemmódok640×360 @8,7fps
PontosságNagy teljesítmény: Max. ±5% (jellemző)
Alacsony teljesítmény: Max. ±10% (jellemző)
Scene tartományNagy teljesítmény: (-10°) – (+140°C)
Alacsony teljesítmény: (-10°) – (+400°C)
FényképJPEG
VideóMP4, MOV (MPEG-4 AVC/H.264)

M2ED Vizuális Kamera

Érzékelő1/2.3″ CMOS; Tényleges pixelszám: 12M
ObjektívekLátómező (FOV): kb. 85°
35 mm-es formátummal egyenértékű: 24 mm
Apertúra: f/2.8
Fókusz: 0,5 m – ∞
ISO tartományVideó: 100-12800 (auto)
Fénykép: 100-1600 (auto)
Maximális képméret4056×3040(4:3);4056×2280(16:9)
Állókép fényképezési üzemmódokEgyetlen felvétel
Felvétel sorozat: 3/5/7 képkocka
Időköz (2/3/5/7/10/15/20/30/60 s)
Videó felvételi üzemmódok4K Ultra HD:3840×2160 30p
2.7K:2688×1512 30p
FHD:1920×1080 30p
Maximális videó bitsebesség100 Mbps
FényképJPEG
Videó formátumMP4,MOV (MPEG-4 AVC/H.264)

M2E Kamera

Érzékelő1/2.3” CMOS;
Tényleges pixelek: 12 Megapixel
ObjektívekLátómező (FOV):82.6°(24 mm);47,8°(48 mm)
Formátum egyenérték:24-48 mm
Apertúra:f/2,8(24 mm)-f/3,8(48 mm)
Automatikus fókuszálás a következő tartományban:0,5 – ∞
ISO tartományVideó:
100-3200
Fénykép:
100-1600(Auto)
100-12800(Manuális)
Zársebesség8-1/8000 s
Állókép mérete4000×3000
Állókép fényképezési üzemmódokEgyetlen felvétel
Felvétel sorozat: 3/5/7 képkocka
Automatikus expozíció (AEB): 3/5 képkocka 0,7 EV lépésközzel
Időzített (JPEG: 2/3/5/7/10/15/20/30/60s RAW:5/7/10/15/20/30/60s)
Videó felbontás4 K: 3840×2160 24/25/30p
2,7 K: 2720×1530 24/25/30/48/50/60p
FHD: 1920×1080 24/25/30/48/50/60/120p
Maximális videó bitsebesség100 Mbps
Támogatott fájl rendszerFAT32(≤ 32 GB );exFAT(> 32 GB)
Fénykép formátumJPEG,DNG (RAW)
Videó formátumMP4 / MOV (MPEG-4 AVC/H.264)

Gimbal

Mechanikai tartományDöntés (Tilt): -135 – +45 °
Pásztázás (Pan): -100 – +100 °
Szabályozható tartományDöntés (Tilt): -90 – +30 °
Pásztázás (Pan): -75 – +75 °
Stabilizáció3-tengely (dőlés, billentés, pásztázás)
Maximális vezérlési sebesség (dőlés)120 °/s
Szögrezgés-tartomány±0,005 °

Érzékelőrendszer

ÉrzékelőrendszerMinden-irányban akadály érzékelés [3]
ElőreÉrzékelt precíziós mérési tartomány: 0,5 – 20 m
Érzékelési hatótáv: 20 – 40 m
Tényleges érzékelési sebesség: ≤ 14m/s
FOV: vízszintes: 40°, függőleges: 70 °
HátrafeleÉrzékelt precíziós mérési tartomány: 0,5 – 16 m
Érzékelési hatótáv: 16 – 32 m
Tényleges érzékelési sebesség: ≤ 12m/s
FOV: vízszintes: 60°, függőleges: 77 °
FelfeleÉrzékelt precíziós mérési tartomány: 0,1 – 8 m
LefeleÉrzékelt precíziós mérési tartomány: 0,5 – 11 m
Érzékelési hatótáv: 11 – 22 m
OldalakÉrzékelt precíziós mérési tartomány: 0,5 – 10 m
Tényleges érzékelési sebesség: ≤ 8m/s
FOV: vízszintes: 80°, Függőleges: 65 °
Működési környezetElőre, hátra, és oldalirányokban:
Felület egyértelmű mintával és megfelelő világítással (lux > 15)
Felfele:
Diffúz visszaverő-képesség (>20%)
(falakat, fákat, embereket stb.)
Lefele:
Felület egyértelmű mintával és megfelelő világítással (lux > 15)
Diffúz visszaverő-képesség (>20%)
(falakat, fákat, embereket stb.)

Távirányító

Üzemi frekvencia2,400 – 2,483 GHz; 5,725 – 5,850 GHz
Maximális átviteli távolság (akadálymentesen és interferenciamentesen)2,400 – 2,483 GHz; 5,725 – 5,850 GHz
FCC: 10000 m
CE: 6000 m
SRRC: 6000 m
MIC: 6000 m
Üzemi hőmérséklet tartomány(0℃) – (40℃)
Adóteljesítmény (EIRP)2,4 – 2,4835 GHz
FCC:≤26 dBm;CE:≤20 dBm;SRRC:≤20 dBm MIC:≤20 dBm
5.725 – 5.850 GHz
FCC:≤26 dBm;CE:≤14 dBm;SRRC:≤26 dBm
Akkumulátor3950 mAh
Töltési idő2 óra 15 perc
Üzemi áram/feszültség1800 mA ⎓ 3,83 V
Mobil készülék tartóTámogatott vastagság: 6,5-8,5 mm,Maximális hossz: 160 mm
RC méretÖsszecsukva: 145×80×48 mm (L×W×H)
Kinyitva: 190×115×100 mm (L×W×H)
Támogatott USB-port típusokVilágítás, Micro USB (B típus), USB C-típus™

Intelligens Repülési Akkumulátor

Kapacitás3850 mAh
Feszültség15,4 V
Maximális Töltési Feszültség17,6 V
Akkumulátor típusLiPo
Energia59,29 Wh
Nettó súly297 g
Töltési hőmérséklet5℃ – 40℃
Üzemi hőmérséklet tartomány(-10℃) – (40℃)
Fűtési módszerekManuális fűtés;Automatikus fűtés
Fűtési hőmérséklet(-20℃) – (6℃)
A fűtés időtartama600s (Max)
Fűtési teljesítmény35W (Max)
Töltési idő90 perc
Maximális töltési teljesítmény80 W

Töltőkészülék

Bemenet100-240V, 50-60Hz, 1,8A
KimenetAkkumulátor: 17,6V ⎓ 3,41A vagy 17,0V⎓3,53
USB: 5 V ⎓ 2 A
Feszültség17,6±0.1V
Névleges teljesítmény60W

M2E irányfény

Méretek68x40x27,8 mm
Port típusUSB Micro-B
TeljesítményÁtlag 1,6W
Vezérelhető tartomány5000 m
Alacsony szintű intenzitásMinimális szög:55 cd;
Alacsony szintű intenzitás:157 cd

M2E reflektor

Méretek68x60x41 mm
Port típusUSB Micro-B
Üzemeltetési tartomány30 m
TeljesítményMax 26W
MegvilágításFOV 17°, Max.:11lux @ 30m egyenes

M2E hangszóró

Méretek68x55x65 mm
Port típusUSB Micro-B
TeljesítményMax 10W
Decibel100 db @ 1 méter távolság
Bitsebesség16 kbps

APP / élő nézet

Videó átviteli rendszerOcuSync 2.0
Mobil AppDJI PILOT
Élő nézet minőségeTávirányító:
720p@30fps / 1080p@30fps
Maximális élő nézet bitsebesség40 Mbps
Latencia120 – 130 ms
Szükséges üzemelő rendszerekios 10.0 vagy későbbi Android 5.0 vagy későbbi

Támogatott SD kártyák

Támogatott SD kártyákMicro SD™
Támogatja a 128 GB kapacitású MicroSD-t. Szükség van egy UHS-I 3. sebesség besorolású MicroSD kártyára.

Lábjegyzetek

[1] Távirányítóra van szükség.

[2] A valós idejű digitális bővítések miatt, a hőadatok fénykép és a videó mérete nagyobb mint az érzékelő természetes felbontása.

[3] A minden irányban történő akadály érzékelés tartalmazza a bal/jobb, felfele/lefele és előre/hátrafele történő akadály érzékelést. A bal/jobb irányban történő érzékelés csak ActiveTrack, illetve Tripod Mode érhető el. Minden irányban történő akadály érzékelés nem fedi le teljesen egy 360 fokos ív kerületét. A bal és jobb oldali akadály érzékelő rendszer csak konkrét üzemmódokban és környezetekben működik. A DJI szavatossága nem fed le semmilyen olyan veszteséget, amelyet ütközés okoz balra vagy jobbra repülés közben, sőt akkor sem, amikor az ActiveTrack, illetve a Tripod Mode aktiválva van. Kérjük, hogy legyenek tisztában környezetükkel és az Alkalmazás értesítéseivel, amikor a Mavic 2-t üzemeltetik a biztonság biztosítása érdekében. A jelen specifikációk a legfrissebb firmverrel végzett tesztek alapján lettek meghatározva. A firmver frissítések fokozhatják a teljesítményt, ezért kifejezetten ajánlott a firmvert legújabb változatára frissíteni.”

[4]A jelen specifikációk a legfrissebb firmverrel végzett tesztek alapján lettek meghatározva. A firmver frissítések fokozhatják a teljesítményt, ezért kifejezetten ajánlott a firmvert legújabb változatára frissíteni.”
 

error: Content is protected !!