Trimble Access 2017 és 2020

Trimble Access 2017 és 2020

Trimble Access 2017 és 2020

Egész nap, minden nap – amit a szakemberek használnak földmérésre terepen

A Trimble Access továbbra is piacvezető terepi alkalmazás a profi földmérők számára szerte a Világon.

Gyorsítsa fel mindennapi munkafolyamatait!

Olyan mindennapos munkavégzés támogatására lett tervezve, mint a topográfiai felmérés, kitűzés, ellenőrzés és még sok egyéb terepi feladat. Akárhogy is, a modulárisan építhetőTrimble Access ismerős, egyszerűen kezelhető megoldást kínál a termelékenység növelésére és a költségek csökkentésére!

 

Leírás

Trimble Access 2017

 

Egész nap, minden nap – amit a szakemberek használnak földmérésre terepen

A Trimble Access továbbra is piacvezető terepi alkalmazás a profi földmérők számára szerte a világon.

Gyorsítsa fel mindennapi munkafolyamatait!

Olyan mindennapos munkavégzés támogatására lett tervezve, mint a topográfiai felmérés, kitűzés, ellenőrzés és még sok egyéb terepi feladat. Akárhogy is, a modulárisan építhető Trimble Access ismerős, egyszerűen kezelhető megoldást kínál a termelékenység növelésére és a költségek csökkentésére!

Trimble Access általános földmérésre

A Trimble Access Általános Felmérés funkciója jelentősen növeli hatékonyságát a munkaterületen, hiszen:

  • mindennapos felmérési munkafolyamatok támogatására lett fejlesztve,
  • egy-koppintásos, könnyen használható jellegkódolással bír,
  • erőteljes COGO eszköztárral rendelkezik,
  • a pontok, vonalak, ívek és vonalvezetések kitűzése az aktív térképről, grafikusan történik
  • az integrált felmérési technológiának köszönhetően kombinálhatja az optikai, szkennelési és GNSS adatokat, valamint képinformációkat, egyetlen munkaterületbe.

Trimble Access útkitűzésre

A Trimble Access Road egy erőteljes eszköztárat kínál az út- és vasútkitűzési folyamatok egyszerűsítésére és végrehajtásuk felgyorsítására. A feladatvégzés lépésről-lépésre támogatott, így az alkalmazás kezelése minimális tréninggel elsajátítható, a teljes út-vasút projekt néhány érintéssel végigvihető.

Természetesen a nem-útkitűző funkciók itt is könnyedén elérhetők az Általános Felmérés modulból – ha arra lenne szüksége!

Trimble Access változásfigyelésre

Azok a geodéták, akik deformáció mérésre keresnek gyors megoldást, jól ki tudják használni a Trimble Access monitoring alkalmazásának előnyeit. A Monitoring modul lépésről-lépésre vezeti végig a földmérőt a folyamaton, így gyorsítva fel a felállás, adatgyűjtés, jelentéskészítés és későbbi visszatérés fázisait ugyanabba a változásfigyelési projektben. Ez a munkafolyamat egyszerűsíti az ilyen jellegű általános munkavégzést, de nem feltétlenül váltja ki a 7/24 folyamatos ellenőrzési és deformáció mérési rutint.

Trimble Access az alagútmérés szolgálatában

ATrimble Access Tunnels egy ideális alkalmazás olyan a földmérők számára, akiknek az a feladata, hogy ellenőrizzék az áttöréseket, kitűzzék a csavar furatok helyét, vagy pozícionálják a mélyfúró berendezést egy olyan szoftvereszközzel, melytől azt várják el, hogy

  • rugalmas legyen,
  • erőteljes kitűzési eszközök széles skálájával rendelkezzen,
  • néhány órás betanulás után könnyedén, termelékenyen használható legyen.

Trimble Acces Pipelines

A Trimble Access Pipeline modul erőteljes eszköztárral rendelkezik csövek attibutum adatainak tárolásához, a hegesztési varratok, törések és a csövek kapcsolatának rögzítéséhez, illetve a felmérést követően ezen információk összekapcsolásához. Minden adat elektronikus formában kerül tárolása s elérhető a munkafolyamat bármely fázisában, valamint minden tárolt attributumhoz mérési adat is rögzül. Ez a megoldás egyaránt leegyszerűsíti és felgyorsítja a terepi és irodai folyamatokat.

 

Trimble Access 2020

A Trimble Access 2018-2019-t földmérők tervezték földmérőknek.

Még több adat kezelése, még gyorsabb számítás és megjelenítés. Két ujjas érintés és gesztuskezelés. A Trimble Acces 2018 olyan nagy képernyőkre lett optimalizálva, mint a Trimble TSC7 vagy T10 tablet.

Erőteljes felhasználói felület

Intuitív dizájn, egyszerűen navigálható szoftver, hogy úgy dolgozhasson vele, ahogy Önnek a legkönnyebb.

Érintő gesztusok

Olyan, mintha csak okos telefonját, vagy tabletjét használná.

Térkép és mérési adat megjelenítés

A legtöbbet hozza ki egy 7 “képernyőből, hiszen a térképnézet és a mérési adat mezők egymás mellett szemlélhetők.

Átfogó felmérési rutinok

A legmegbízhatóbb terepi szoftver, hiszen földmérők tervezték földmérőknek.

Jól ismert Trimble munkafolyamatok

A Trimble felhasználók otthonosan fogják érezni magukat, a már jól ismert munkafolyamatokban, melyek kezelése most egyszerűbb, mint valaha.

COGO eszköztár

Kihasználva az osztott képernyő (térkép+mérési adatok) lehetőségeit, a COGO számítások interaktív kezelést biztosítanak.

Adatszinkronizálás a felhőbe

TrimbleSync Manager szinkronizálással egyszerűsíti az adatátvitelt, növelve a hatékonyságot, egyúttal csökkentve a hibalehetőségeket.

Irodai szoftver támogatás

Jegyzőkönyvek generálása és adatexport 3rdparty adatformátumokba akár már terepen, vagy a felhőben.

Building Information Modeling (BIM)

A BIM (Building Information Modeling – azaz Épület/Építmény Információs Modellezés) az épített környezet strukturált szemantikai életciklus-információinak szabványa, adatátvitele az IFC formátumon alapul.
Ha ilyen formátumban kapja meg a munkaterületet, csak töltse fel a Trimble Access-ben és már kezdődhet is a pontok, vonalak kitűzése, közvetlenül a 3D-modellből! A témában tekintse meg kisfilmünket:

error: Content is protected !!